Sanitairreiniging Dingen om te weten voordat u koopt

Een Step On-containers maken maximaal gebruik over de beschikbare ruimte mede door een rank, discreet ontwerp. Dit langwerpige montuur met pedaal met de smalle zijde is buitengewoon bestemd vanwege smalle ruimten.

Heeft u dan ook het allerbeste wegens met een hygiëne in uw sanitaire ruimten, dan bestaan onze hoogwaardige sanitair reinigers en reinigingsmiddelen ons goede oplossing in de evenement, voor ook personeel indien wegens uw klandizie.

Sorry, een post waarnaar u opzoek bent kan zijn ook niet beschikbaar. Misschien wilt u dan ook toepassing maken met een zoekfunctie?

Regelrecht raadgeving Aarzel ook niet teneinde aanraking met ons op te nemen. Wij kunnen u dan ook allemaal zeggen aan het assortiment, prijzen, levertijden en de mogelijkheden om monsters op te vragen.

De eerste indruk kan zijn allemaal bepalend. Klandizie en gasten verwachten ons schone en frisse look en een hygiënische kwaliteit. Ons gamma ondersteunt u dan ook teneinde een 1e indruk te produceren met duidelijk schone en hygiënische ruimtes.

In dit collectie zijn topmerken indien Piek, Prof Line en het persoonlijk merk geregistreerd. Mede door het gebruik over ons sanitairreiniger bent u verzekerd van ons frisse lucht na het uitvoeren over een schoonmaakwerkzaamheden.

Altijd zodra 1e op een hoogte aangaande andere producten, aanbiedingen en verdere! Schrijf je meteen in wegens de nieuwsbrief!

Teneinde maximale hygiëne te bewerkstelligen vervangen we desgewenst verder beschadigde onderdelen of mogen we hulp bieden voor het inrichten betreffende dit toilet. Vanwege dit aanvragen betreffende ons vrijblijvende offerte ofwel behulpzame feiten kunt u dan ook aanraking met ons opnemen middels dit contactformulier op deze site.

Een Step On-containers maken maximaal gebruik aangaande de beschikbare ruimte mede door ons rank, discreet ontwerp. Dit langwerpige ontwerp betreffende pedaal met een smalle zijde is uitermate geschikt voor smalle ruimten.

Perfect voor desinfectie in combinatie betreffende een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassen biociden veilig. Lees vóór gebruik in het begin dit etiket en een productinformatie.

Regelrecht raadgeving Aarzel niet teneinde aanraking met het op te nemen. Wij kunnen u dan ook alles zeggen aan het collectie, prijzen, levertijden en de mogelijkheden teneinde monsters op te vragen.

Passend voor ettelijke toepassingen. more info Maak de helft met de doek vochtig betreffende mineraalwater en reinig het oppervlak.

De nieuwe Slim Jim betreffende luchtsleuven zorgt een efficientere afvalinzameling; bespaar tijd, reduceer inspanningen en verlaag de arbeidskosten. Tal betreffende innovatieve oplossingen verwerkt in één middel!

STC RED kan zijn ons ingedikt reinigingsmiddel voor het periodiek verwijderen aangaande kalkafzettingen opdat een helft met een arbeidstijd bespaard is. Via een verdikte structuur worden werkzame stoffen, vooral op staande oppervlakken maximaal benut om de kalk af te breken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *